Home

Aardbeving Samos

Aardbeving op Samos met kracht 6,7 op de schaal van richter. Ten noorden van Samos heeft om 13:51 uur een zware aardbeving van 6,7 op de schaal van Richter plaatsgevonden. Volgens ooggetuigen kwam de zee aan land en overspoelde het zeewater de straten De aardbeving had volgens het seismologisch instituut in Athene een kracht van 6.6. Het epicentrum lag ten noorden van het Griekse eiland Samos, zo'n 17 kilometer van de kust van de Turkse. In de Egeïsche Zee tussen Griekenland en Turkije is een aardbeving geweest. Het epicentrum lag ten noorden van het Griekse eiland Samos en de beving had een kracht van 6,7 De eerste aardschok deed zich vanmiddag voor, ongeveer 19 kilometer ten noordwesten van het Griekse eiland Samos in de Egeïsche Zee. De grootste beving had een magnitude van 7 en vond plaats op een diepte van nauwelijks 10 kilometer

Vliegtickets Samos v

Een zware aardbeving voor de kust van Samos heeft veel schade veroorzaakt in Griekenland en Turkije. Volgens een eerste schatting zijn er vier doden en 120 gewonden te betreuren. Tim, Ozge en. De aardbeving, die volgens het Geodynamische Instituut in Athene een kracht had van 6,7 op de Schaal van Richter, heeft op Samos schade veroorzaakt aan gebouwen en het wegennet. Direct na de beving werd een tsunamiwaarschuwing afgegeven De sterkste aardbeving van 6,7 Richter die de oostelijke Egeïsche Zee trof, liet twee doden achter in Samos, minstens 24 in Izmir en grote rampen. Rouwend in Vathi, waar een meisje en een jongen van 15 en 17 jaar oud werden verpletterd door een instortende muur, terwijl ze terugkeerden van school

Aardbeving op Samos met kracht 6,7 op de schaal van richte

Samos is vanmiddag om 13.51 uur lokale tijd opgeschrikt door een zware aardbeving. Volgens het Geodynamische Instituut in Athene had de beving een kracht van 6,7 op de Schaal van Richter. Bewoners van Samos wordt aangeraden de kustgebieden te mijden omdat een tsunami niet kan worden uitgesloten. Het epicentrum van de aardbeving lag in ze Een krachtige aardbeving (schaal 7) heeft Griekenland getroffen. Het epicentrum ligt in de Egeïsche zee ten noorden van Samos , vlakbij de Turkse kust Niet alleen het Griekse eiland Samos is geraakt maar er wordt ook schade gemeld aan de Turkse kust in de omgeving van Izmir en in de stad zelf Hilversumse arts in vluchtelingenkamp op Samos geschrokken van aardbeving. 30 oktober 2020, 21.07 uur · Aangepast 30 oktober 2020, 21.19 uur · Door Redacti De aardbeving met een kracht van 6,6 vond vrijdag aan het begin van de middag plaats. Het epicentrum lag voor de kust van Izmir en ten noorden van Samos

Aardbeving bij Griekse eiland Samos: Veel schade aan

 1. Op het Griekse eiland Samos eiste de aardbeving twee levens. De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving. Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker..
 2. Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 7.0 vond plaats in een geologisch complex gebied, waar verschillende tektonische platen strijden om een plek aan het aardoppervlak
 3. Op 30 oktober 2020 vond er een zware aardbeving plaats in de Egeïsche Zee op 14 km afstand van het eiland Samos. Er waren diverse naschokken. Als gevolg van de beving vielen er zeker 113 doden in Turkije en twee op Samos. Ook waren er vele honderden gewonden
 4. In de Egeïsche Zee nabij de Turkse kust en het Griekse eiland Samos heeft zich een krachtige aardbeving voorgedaan. Gebouwen zijn ingestort en er is overal grote paniek

Zeker zeventien doden in Turkije, twee op Samos na

 1. gen veroorzaakt
 2. Op Samos komen nu elke week zo'n tien boten met vluchtelingen aan. Abibulaye komt uit Togo. Als je aankomt bij de asieldienst, dan zeggen ze de volgende dag: 'ga daarheen en zoek het maar uit'
 3. De dodentol van de aardbeving die vrijdagmiddag het Griekse eiland Samos en de Turkse Westkust trof, blijft oplopen. Er zijn nu 24 dodelijke slachtoffers geteld en meer dan 800 mensen raakten.
 4. Aardbevingen tips. Een aardbeving is een vreemde gewaarwording. Je voelt het direct. Neem elke aardbeving serieus en zorg voor je eigen veiligheid. Anno 2015 zijn in Griekenland de meeste gebouwen aardbevingbestendig, maar het kan altijd gevaarlijk zijn
 5. In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. In het Turkse Izmir zijn meerdere gebouwen ingestort, ook op het Griekse eiland Samos is de ravage groot. De aardbeving veroorzaakte.
 6. Het dodental als gevolg van de aardbeving in de Egeïsche Zee is opgelopen naar 26. In het westen van Turkije kwamen zeker 24 mensen om het leven en raakten er ruim 800 gewond, melden de Turkse.
 7. De stad Patras in het zuiden van Griekenland is woensdagmorgen getroffen door een aardbeving met een kracht van 5.1 op de schaal van Richter

De aardbeving had volgens het seismologisch instituut in Athene een kracht van 6.6. Het epicentrum lag ten noorden van het eiland Samos, waar ook overstromingen te zien zijn, zo'n zeventien. De dodentol van de aardbeving die vrijdagmiddag het Griekse eiland Samos en de Turkse Westkust trof, blijft oplopen. Er zijn nu 24 dodelijke slachtoffers g.. Zware aardbeving schokt Griekse eiland Samos en Turkse stad Izmir: beelden tonen ingestorte gebouwen. Breaking NWS . DHA . In de Egeïsche Zee tussen Griekenland en Turkije is er vanmiddag een serie aardbevingen geweest. De zwaarste had een magnitude van 7 en deed zich voor op een diepte van 10 kilometer

Zware aardbeving schokt Griekse eiland Samos en Turkse

SAMOSZeker 14 doden door zware aardbeving bij Turkse Izmir en

Zware aardbeving Egeïsche Zee: zeker 26 doden, ruim 800

Aardbeving Egeïsche Zee 2020 - Wikipedi

Zware aardbeving Turkije en Griekenland, zeker 19 doden

Veel schade na zware aardbeving voor de Turkse en Griekse kust

Hilversumse arts in vluchtelingenkamp op Samos geschrokkenVeel schade na zware aardbeving voor de Turkse en GrieksePeuter 65 uur na aardbeving levend van onder het puinZware aardbeving Griekenland en Turkije - TravelProDodental aardbeving Turkije en Griekenland boven de 50
 • Seven Seas Tattoo.
 • Mickey Mouse Clubhouse Lyrics.
 • Treasure Island IMDb.
 • Kipster eieren AH.
 • Its wednesday my dudes scream.
 • Red Fox Labrador puppies.
 • Romany Gilmour.
 • Water jacuzzi troebel.
 • Hallux valgus reviews.
 • Giardiasis.
 • Oorzaak en gevolg uitleg.
 • Medische biologie bachelor.
 • Anatomie voet hond.
 • Ship Finder Nederland.
 • Platte raamkruk Praxis.
 • Filmladder Amsterdam Eye.
 • Hakuna Matata tattoo.
 • KNRM meldingen Stellendam.
 • Geer en Goor zetten Center Parcs op stelten.
 • Bankkaart deblokkeren Fortis.
 • Boblijn Vrouwen.
 • Dixit uitbreiding 10.
 • Baywatch cast 2019.
 • Radiatorombouw Hubo.
 • Keralit prijs.
 • Kopiëren en plakken iPhone.
 • Recept Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden.
 • Kleding onzichtbaar repareren.
 • Taco schelpen maken.
 • Wat is allround schaatsen.
 • Foto memory bestellen.
 • Strandpaviljoen Brouw.
 • 4 non blondes what's up lyrics.
 • Windscribe VPN.
 • ARZV Alkmaar.
 • KPN glasvezel contact.
 • Matra Bagheera te koop.
 • IFRS Standards 2020.
 • Dit apparaat mag de computer uit de slaapstand halen.
 • Mexicaanse ovenschotel gehakt.
 • Recept lasagne bolognese.